Razer naga – spelmus för högsta spelkvalitet

Den som spelar casino online riktigt mycket vet hur stor vikten av en riktigt bra spelmus är. Den är ju länken mellan spelaren och datorn och ger som en slags spelarens förlängda, elektroniska arm de order som avgör om det blir vinst eller förlust. Razer naga är märket som blivit en enorm succé inom nätspelarnas community. Det har blivit ett märke som står för både högsta ergonomiska standard och bästa tekniska innovation. Razer naga går alltså i bräschen bland spelmusar som heter duga, och det är inte svårt att förstå när produkten synas närmare.

Med razer naga optimeras den individuella speltekniken

Vad är det som gör razer naga så speciell och uppskattad? Razer Naga är spelmusen med största spelkomfortDet är en produkt som lyckats skapa en ergonomisk modell som passar alla oavsett handstorlek. Dessutom väger en razer naga väldigt lite, så att den går att lyfta med lätthet om spelet så kräver. På den sidan som handens tumme sitter på har razer naga ett inbyggt set knappar med nummer. Dessa kan programmeras individuellt av spelaren så att varje nummer utför en viss typ av aktivitet. Beroende på vilket spel det är som spelas kan dessa aktiviteter se olika ut. Genom att utrusta de olika numren på spelmusen med en viss form eller ljud ger razer naga feedback till spelaren som bekräftar att denna valt rätt knapp. En tränad spelare behöver alltså ägna mycket lite visuell uppmärksamhet åt sin razer naga – den vet utan att titta om impulsen den gett spelet genom spelmusen är korrekt.

En smart detalj som tillverkarna byggt in är att det går att scrolla både upp och ner, till vänster och höger, och trycka ned scrollen. Alla dessa olika rörelser signalerar olika instruktioner till datorn och utlöser olika effekter i spelet. Allt detta kan låta komplicerat för en spelare som ännu inte gjort bekantskap med razer naga. Den tid det tar att lära känna den här spelmusen är dock oerhört kort i jämförelse med all den extra tid en spelare behöver för att ge spelinstruktioner med en spelmus av mycket enklare slag.